top of page

Staerk Staeltje Solaes #2

Na de eerste editie van Staerk Staeltje Solaes mochten wij ook bij de 2e editie licht & geluid verzorgen.

Dit keer hebben we een raadzaal omgebouwd tot vlakke vloer theater, een bibliotheek tot heus poppodium en de oude entreehal van het Gemeentehuis Oost-Flakkee fungeerde als discotheek. 

We leverden onder andere een dB technologies Forty-Line QL152 systeem, D&B C7 set, Roland M400 & M300, microfoons van o.a. Shure, Audix en Sennheiser. 24 RGB pixel bars, 24 led parren en de buitenverlichting. 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen vul dan het contactformulier in of stuur gelijk een mailtje naar mark@makiaudio.nl

"Solaes Bier wordt gebrouwen op het eiland Goeree-Overflakkee en heeft een typisch Flakkees karakter. Een beetje bars maar met een groot hart. Dat maakt het bier zo uniek van smaak.
Drink het samen, als er (niet) iets te vieren valt of na een dag noeste arbeid. Solaes Bier zorgt eigenlijk altijd voor leven in de brouwerij. Behalve als je zwanger bent of nog moet rijden. Dan stel je het drinken van dit prachtige bier gewoon even uit. Dat kan best, das helemaal niet erg."

Voor meer foto's klik op MEDIA of kijk hier.

SSS2.04.jpg
SSS2.10.jpg
SSS2.02.jpg
SSS2.06.jpg
bottom of page